Over mij

Met bijna 30 jaar ervaring in diverse financiële functies binnen de accountancy en entertainmentindustrie richtte ik op 1 januari 2019 ConFinSe op. De naam is een afkorting van Consulting & Financial Services, maar staat ook voor Overtuigen (de naam wordt uitgesproken als het Engelse convince) omdat ik van mening ben dat een financial moet kunnen overtuigen.

Na een lange periode van vaste dienstbetrekkingen wilde ik mijn ervaringen gebruiken voor bedrijven die behoefte hebben aan stabiliteit, continuïteit en professionaliteit van de financiële kolom. Een kompas die de leiding van een bedrijf in staat stelt de juiste koers te varen. Ik streef ernaar de financial te transformeren van een reactieve naar een proactieve medewerker en midden in de business te laten staan, zeg maar een spin in het web. Ook streef ik ernaar dat finance een rol speelt in het verbeteren van de bedrijfsprocessen.

Inmiddels voer ik interim opdrachten uit bij verscheidene organisaties (profit, non-profit, projectorganisaties, handelsondernemingen, etc) en breng ik adviezen uit. Ook begeleid ik transformaties van non-profit organisaties en coach ik financial controllers om te voldoen aan de steeds toenemende behoefte van het management van een bedrijf.

Graag maak ik nader kennis met u.

Pieter Kaya